اطلاعیه ها

کسب مقام دوم و چهارم در مسابقات ملی مهندسی سازه انجمن ملی تات ماکارون توسط تیم سازه دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۸ کد : ۱۸۷۷ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۴۷۴
در چهارمین دوره مسابقات ملی مهندسی سازه انجمن ملی تات ماکارون که با حضور ۱۲۰ تیم از دانشگاه های سراسری و آزاد با بیش از ۲۰۰ سازه در گرایش های راندمانی سنگین و فرم زیبا در مجتمع آموزشی شرکت ملی نفت ایران در محمود آباد مازندران برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که  تیم سازه دانشگاه آزاداسلامی اراک برای اولین بار در این مسابقات شرکت کرده بود  درگرایش های فرم زیبا به مقام دوم ودر بخش ستون فشاری موفق به کسب  مقام چهارم این دوره از مسابقات  شد.

اعضای تیم مهندسی سازه دانشگاه آزاداسلامی اراک متشکل از سحر حکامی، پریسا نوری، مهسا دریابیگیان، مائده معصومی، فائزه سلیمی، عرفان دهباشی، آرمان بابایی، مسعود گیلانی وعلیرضا خانبلوکی به سرپرستی حامد بهشتی نژاد و دکتر سید محمد میرحسینی و مهندس مجید جمشیدی به عنوان استاد راهنما در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند.